Madrasser til ethvert formål

Madrasser til ethvert formål

Leder du efter en madras eller topmadras i specialmål?

Har du måske brug for en madras eller topmadras til campingvognen, båden eller hemsen og gider du ikke betale en formue for den? Så er sengefabriksudsalg.dk stedet. Her koster det ikke ekstra at få skræddersyet en madras eller topmadras der passer til lige netop dine behov, vi laver madrassen efter dine mål.

Har du brug for en skræddersyet madras til sommerhuset, sejlskibet eller noget helt 3.? Hos Sengefabrikken laver de madrasser og topmadrasser i specialmål helt ned på centimeteren, uden at det koster det hvide ud af øjnene – og deres priser på madrasser i specialmål er således ikke højere end prisen på deres standardstørrelser!

Ikke nok med at prisen på alle  produkter i specialmål er særdeles lav, så er deres  leveringstid heller ikke længere end 2-3 uger. Der stræbes naturligvis efter at levere din madras så hurtigt som overhovedet muligt, bestil din skræddersyet madras i webshoppen og vupti, så snart du har klikket på ”Gennemfør Ordre”, sendes den straks videre til produktionen.

Ydermere er alle deres produkter produceret indenfor EU, hvilket betyder, at vi ikke skal vente i flere uger på fragt, told og lignende.

Hvis du vil vide mere om søvn og finde de bedste kontinentalsenge kan du også tage et kig hos Sengetid.dk. På Sengetid.dk sælger de nogle af de bedste kontinentalsenge der er på markedet i dag.

Specialmål betyder ikke at det er dyrt

Har du tidligere prøvet at  bestille en madras i specialmål (eller overvejet det), så har du formentlig også erfaret at prisen ofte er meget høj. Alternativt har du måske bestilt en standardmadras i et for stort mål, for herefter selv at klippe den til, så den passede til din ramme.

Dette besvær kan du slippe for, hvis du køber en madras hos et firma der skræddersyr madrassen efter dine mål– hos en fagmand sørger de således for at skum- eller latexkernen samt betrækket omkring madrassen passer perfekt, uden at du skal røre en finger, du slipper samtidig for besværet med  at betrækket glider og komme til at se skævt ud.

Producenterne kan som sagt producere alle deres madrasser og topmadrasser helt ned på centimetermål; dvs. at det stort set kun er din fantasi, der sætter grænser for målene på din nye madras. Har du fx en flade på 158×219 cm. Så produceres der en madras i præcis dette mål, der passer som fod i hose.

De bedste materialer

Det er i øvrigt værd at bemærke, at du ikke er begrænset til at vælge imellem få modeller, når det kommer til en madras i specialmål. Faktisk produceres langt de fleste produkter i specialmål i bl.a. latexmadrasser og latex topmadrasser samt madrasser og topmadrasser med memory skum, når det gælder madrasser til båden, campingvognen eller den der seng som ikke er lige efter standart mål.

Du kan altså sagtens finde en rigtig god madras i sortimentet hos både sengefabriksudsalg.dk og sengetid.dk, der passer med dine forventninger til komfort og støtte.

Hvis du har en campingvogn eller en båd, så er madrassen ikke altid helt firkantet – derfor har de for nylig åbnet op for muligheden for at bestille en madras med et eller flere skrå hjørner.

Hvis din madras netop ikke skal være firkantet, men med et skråt hjørne, så sender du dem en skitse med mål, Kun din fantasi sætter grænser