Støt en god sag

Støt en god sag

Vi vil naturligvis gerne gøre opmærksom på at i dagens Danmark er det nemt at støtte en god sag, selv hjemme fra sofaen

Der findes i dag utrolig mange gode formål man kan støtte, og nogen er måske bedre end andre. Det afhænger meget af sit eget synspunkter, men de fleste har en god pointe, om man så er enig eller ej.

Du kan f.eks tage et kig på WeChange, der har som formål at promovere de gode sager. Det er side der er blevet sat i luften med de bedste intentioner, og derfor også en side der er værd at huske på. Og ikke nok med at du kan støtte gode formål derinde, så kan du rent faktisk også få noget for dine penge. Det vil altså sige at du både kan få i pose og sæk.

Tag f.eks et kig på sagen der handler om læger eller hvad med den om de bedste senge til ældre. Du kan også se vores egen sag derinde, om bedre integration. Vi kunne faktisk blive ved med at finde gode formål derinde, men nu kan vi jo heller ikke nævne dem alle. Det bedste du kan gøre er at tage et kig selv. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.

En anden side du kan kigge på er Odendo.dk. Der kan virksomheder sætte produkter til salg og donere enten en del af overskuddet eller det hele til et godt formål. Det fungerer på den måde at varene bliver udbudt på en auktion, og så kan de besøgende ellers bare byde løs. Se f.eks auktion på dette sengetøj eller den om med bio billetter til en biograf hvor de har stole der fungerer som senge.

Du kan også selv søge på gode formål du kan støtte, der er helt sikkert en masse du vil finde interessante. Så lad vær med at hold dig tilbage, det hele er for vores alles bedste.

Tak fordi at du gav dig tid til at læse denne artikel, forhåbentligt kan vi samme gøre verdenen til et bedre sted.